5.00
(1 Evaluare)

Super activarea energiei personale

Despre curs

Spune „ADIO!” stărilor de oboseală și confuzie mentală

Chiar dacă te confrunți cu stări de oboseală cronică, confuzie mentală, lipsă de motivație, lipsă de tonus și vitalitate, lipsa unei perspective de viitor, stări de anxietate, insomnie sau stres, este important să știi că acum ai o nouă șansă. O perspectivă cu ajutorul căreia poți să depășești unele dintre situațiile provocatoare din viața ta, perspectivă dublată de o serie de exerciții practice ce îți pot activa resursele personale, extrem de rapid și cu mare ușurință.

Ce vei învăța?

 • Iată ce îți propun ... Un mini curs on-line în care ai oportunitatea de a înțelege motivul pentru care, uneori, nu poți duce la bun sfârșit ceea ce îți propui, motivele pentru care nu lipsa de timp este provocarea cea mai mare din viața ta, felul în care îți irosești energia personală, precum și trei metode, extrem de simple, prin care îți poți crește nivelul energiei, aproape instantaneu.
 • 1. În primul rând și înainte de toate ... discutăm despre managementul energiei personale și despre felul în care ne putem gestiona această energie, în așa fel încât să avem suficiente resurse pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem.
 • 2. În al doilea rând ... povestim despre criza de energie personală și despre cele 7 semne ce ne arată dacă ne aflăm într-o astfel de criză.
 • 3. În al treilea rând ... vorbim despre super activarea energiei personale, folosind trei tehnici simple, naturale și firești. Cu ajutorul acestor exerciții simple ne creștem nivelul vitalității și ne putem onora toate proiectele personale.
 • 4. Mai mult decât atât … generăm un context mai larg și avem oportunitatea de a înțelege care este felul în care putem să ne conservăm energia personală, cum o putem înmulții și cum ne putem recupera, foarte rapid, atunci când suntem în criză de energie.

Conținut curs

Introducere
Bine ai venit la acest mini curs on-line!

 • Intoducere
  01:53
 • Înaite de a începe
  02:28
 • Agenda evenimentului
  02:24

I – Managementul energiei

II – Criza de energie personală

III – Crește-ti energia personală

Concluzii

BONUS-uri

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 Evaluare
5
1 Rating
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
UA
acum 4 luni
Mulțumesc!